【report】2016 Japanese cooking2

Thanks to six volunteers, participants cooked very healthy and delicious Japanese dishes.
▼please click the photo to see a recipe▼

Date & Time February 18 (Sat.) 10:00-13:00
Place Midorigaoka Bunka Kaikan (2-14-23, Midorigaoka, Meguro-ku)
Attendees 19 in total
non-Japanese: 15 Korea*3 Kazakhstan*2 Australia*2 Indonesia*2 Canada*1 Bahamas*1 France*1 Netherlands*1 Thailand*1 Phillipines*1 Japanese*10(including 6 volunteers).
Menu ・ Chicken Fried with 3 coatings
・ Quickly pickled seasonal vegetables
・ Boiled tofu Topped with mushrooms
・ Rice Cooked with dried young sardines

 

Related post

  1. 目黒天空公園見学&花見&レクリエーションについてトーク

  2. 外国人のための能(のう)体験

  3. 【Applications closed】Introduction t…

  4. 第54回目黒リバーサイドフェスティバルでのミニ日本語会話サロン

  5. 外国人のため空手体験

  6. 土曜トークカフェ (英語を使ってロールプレイング)

  7. Tea Ceremony

  8. Ikebana – Japanese flower arr…

Archive

Please access MIFA old webpage to see reports before 2017.(Click here)